Хотів проскочити: на Львівщині пасажирський поїзд протаранив мікроавтобус

На Львівщині пасажирський поїзд протаранив мікроавтобус. Фото поліції

На Львівщині пасажирський поїзд протаранив мікроавтобус. Фото поліції

Події
04 лютого 2021 15:13

Сьогодні зранку, 4 лютого, на Львівщині пасажирський поїзд протаранив мікроавтобус, який намагався «проскочити» залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора. Інцидент трапився близько 11.00  на залізничному переїзді в селі П’ятничани Стрийського району. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, водій автомобіля «ГАЗель», 33-річний місцевий мешканець, порушив правила дорожнього руху, що й призвело до зіткнення з пасажирським потягом.

Внаслідок пригоди водій мікроавтобуса госпіталізували до медичного закладу з тілесними ушкодженнями. Наразі його діагноз уточнюють.

На Львівщині пасажирський поїзд протаранив мікроавтобус. Фото поліціїНа Львівщині пасажирський поїзд протаранив мікроавтобус. Фото поліції

Як повідомили Zaxid.net у пресслужбі «Львівської залізниці», у мікроавтобус в'їхав поїзд №107 сполученням Одеса – Ужгород. Внаслідок аварії була затримка у русі поїзда на дві години.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.276 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 3 років обмеження волі.

Нагадаємо, 23 січня на Львівщині маршрутка зіткнулася з поїздом. Внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів автобуса, один з яких загинув.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах