Не повернулись додому: у Львові розшукують матір з п’ятирічним сином

У Львові розшукують матір з п’ятирічним сином. Фото: depositphotos.com (умовне)

У Львові розшукують матір з п’ятирічним сином. Фото: depositphotos.com (умовне)

Події
06 лютого 2021 13:48

Львівська поліція розшукує 39-річну Лещишин Тетяту Миколаївну та її 5-річного сина Данила, які 5 лютого близько 12:00 вийшли з дому та досі не повернулись. Їхнє місцезнаходження невідоме. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, матір з сином мешкають за адресою вулиця Замарстинівська, 50 у Львові. Та вдома їх немає.

Прикмети Лещишин Тетяни: чорнява, ріст 160 см, коротка стрижка, чорне волосся, середньої тілобудови, була вдягнена у синю з червоним куртку та з червоним капюшон.

Не повернулись додому: у Львові розшукують матір з п’ятирічним сином фото 1Не повернулись додому: у Львові розшукують матір з п’ятирічним сином фото 1

Прикмети Данила: спортивної тілобудови, ріст 70 см, сірі очі, коротке русяве волосся, був одягнений у спортивні кросівки та оранжево-червону із білими вставками куртку.

Не повернулись додому: у Львові розшукують матір з п’ятирічним сином фото 2 1Не повернулись додому: у Львові розшукують матір з п’ятирічним сином фото 2

Якщо комусь відоме місце перебування жінки та дитини, поліція просить сповістити за номером 102 або за номером телефону (096) 941 09 17.

Оновлено: правоохоронці знайшли матір з сином.

Нагадаємо, шістнадцятирічну дівчину, яку більше доби розшукували поліцейські на Хмельниччині, знайшли у Львові. 11-класниця приїхала до міста Лева у гості до хлопця, з яким мала романтичне листування в інтернеті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах