Затримання автомобільних шахраїв на Стрийській: у поліції розповіли подробиці

Затримання автомобільних шахраїв на Стрийській. Фото поліції

Затримання автомобільних шахраїв на Стрийській. Фото поліції

Події
07 лютого 2021 17:09

Сьогодні, 7 лютого, близько 13.30 на вулиці Стрийській у Львові поліцейські затримали зловмисників, які якраз намагались продати автомобіль з підробленими документами. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, зловмисники придбали привезений  з-за кордону автомобіль «Фольксваген Пасат», проте не розмитнили в установленому порядку, а підробивши документи,  продали покупцю.

Автомобільними шахраями виявились троє львів’ян віком 23, 24 та 29 років. Їх затримали якраз при спробі продажу авто з підробленими документами. До затримання залучались бійці батальйону поліції спеціального призначення поліції Львівщини та співробітники Управління патрульної поліції Львівської області.

Затримання автомобільних шахраїв на Стрийській. Фото поліціїЗатримання автомобільних шахраїв на Стрийській. Фото поліції

Затримання автомобільних шахраїв на Стрийській. Фото поліціїЗатримання автомобільних шахраїв на Стрийській. Фото поліції

Правоохоронці вилучили авто, зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. За скоєне львів’янам загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, 5 лютого, на вулицю Винниченка у Львові, біля Львівської облдержадміністрації, з’їхалась поліція – там затримували чоловіка. У пресслужбі поліції Львівської області розповіли подробиці інциденту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах