Взялися за лопати: мер Львова з чиновниками розпочали боротьбу зі сніговою стихією

Взялися за лопати: мер Львова з чиновниками розпочали боротьбу зі сніговою стихією. Фото: Львівська міська рада

Взялися за лопати: мер Львова з чиновниками розпочали боротьбу зі сніговою стихією. Фото: Львівська міська рада

Події
08 лютого 2021 16:36

Міський голова Львова Андрій Садовий, його заступники, інші чиновники міської й районних рад, та пересічні львів'яни долучились до прибирання міста від снігу. Відповідні фото опублікувала пресслужба Львівської міської ради. Читайте всі новини Львова за сьогодні

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як наголосив мер Львова Андрій Садовий, жодна снігоприбиральна техніка не зможе впоратися з такою кількістю снігу, тому єдиний варіант, аби місто було чистим і безпечним, — щоб усі виходили і долучались до прибирання.

Департаменту "Адміністрація міського голови" для прибирання снігу сьогодні дісталася площа Соборна та площа перед храмом святого Андрія.

Мер Львова з чиновниками розпочали боротьбу зі сніговою стихією. Фото: Львівська міська радаМер Львова з чиновниками розпочали боротьбу зі сніговою стихією. Фото: Львівська міська рада

"Це треба буде робити і завтра, і післязавтра. Бо закупити 300 одиниць техніки на один тиждень — це нераціонально. Нагадаю, що декілька років тому, коли були сильні снігопади, ми вже виходили прибирати", — розповів Садовий.

Додамо, що заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко та в.о. начальника управління внутрішньої політики Львівської міськради Роман Яцикович звільняти Львів від снігу розпочали ще зранку.

Мер Львова з чиновниками розпочали боротьбу зі сніговою стихією. Фото: Львівська міська рада. Фото: Львівська міська радаМер Львова з чиновниками розпочали боротьбу зі сніговою стихією. Фото: Львівська міська рада. Фото: Львівська міська рада

"Сьогодні, в час аномальних погодних умов, треба показувати приклад і прибирати на своїх вулицях. За останню добу випало більше 35 сантиметрів снігу, комунальні служби самі не можуть впоратися з цими обов’язками, тож їм потрібно допомогти. Сподіваюся, що ця ініціатива буде із підхоплена львів'янами і кожен, у міру можливості, прибиратиме біля своїх помешкань", — наголосив Євген Бойко.

Нагадаємо, що 8 лютого у Львові та в області оголошено штормове попередження. Через хуртовину, пориви вітру та сильну ожеледицю рятувальники закликали водіїв та пішоходів, за можливості, залишатися вдома.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах