Заважають чистити сніг: Андрій Садовий закликав львів'ян відмовитися від автомобілів

Андрій Садовий закликав львів'ян  відмовитися від автомобілів. Фото: Ромко Вуйко (Чим живе Левандівка/Facebook)

Андрій Садовий закликав львів'ян відмовитися від автомобілів. Фото: Ромко Вуйко (Чим живе Левандівка/Facebook)

Події
10 лютого 2021 11:39

За останні три доби у Львові випало 106% місячної норми опадів. Тож місто активно очищають від снігу всі комунальні служби, шляхоремонтні підприємства та навіть мер з чиновниками. Тож Андрій Садовий закликав й львів’ян допомогти та відмовитись в негоду від автомобілів.

«Маємо прохання до львів’ян. Без зайвої необхідності не користуватись приватним транспортом, а якщо все ж така потреба є, то не паркуватись на проїжджих частинах та поворотах. Це блокує проїзд для громадського транспорту та снігоочисної техніки», –  написав мер Львова Андрій Садовий.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Андрій Іванович додав, що це одна з ланок, яка допоможе Львову пройти випробування снігом і впоратися з наслідками стихії.

Раніше мер Львова Андрій Садовий закликав львів’ян слідкувати за чистотою на територіях, які є в їх підпорядкуванні, та самостійно прибирати сніг біля власних помешкань.

Нагадаємо, станом на ранок середи, 10 лютого, проїхати Львовом автомобілем – ще той квест. У соцмережах львів’яни масово публікують фото заторів і снігових кучугур.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах