Через сильні снігопади у львівських школах скасували навчання

Через сильні снігопади у львівських школах скасували навчання. Фото: unsplash.com

Через сильні снігопади у львівських школах скасували навчання. Фото: unsplash.com

Події
11 лютого 2021 11:53

У п'ятницю, 12 лютого, навчальний процес у школах і садках Львова призупинять. Втім, у закладах освіти будуть працювати чергові вчителі та вихователі для тих, хто немає можливості залишитися вдома. Про це під час засідання штабу з боротьби із наслідками негоди заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.
 
За словами Садового, міським штабом рекомендовано зробити чергові групи та класи в садочках та школах міста Львова. 

«Завтра у закладах освіти Львова працюватимуть лише чергові групи в садочках та чергові класи в школах, а звичний очний навчальний процес проводитись не буде. Школи і садочки мають бути відкриті, щоб батьки, які не мають з ким залишити дітей, могли привести їх до навчального закладу. Однак навчальний процес потрібно рекомендувати максимально проводити дистанційно, щоб мінімізувати кількість людей на вулицях», — сказав Садовий.

Не розгубився: відео з бродівським комунальником стало вірусним

Як повідомила начальниця управління освіти Львова Зоряна Довганик, сьогодні, 11 лютого, 27 шкіл Львова проводять навчання дистанційно, у 32 — змішана форма навчання. 68 шкіл здійснюють очне навчання. Зараз у школах є приблизно 65% учнів. Переважно в навчальних закладах займаються діти початкової школи, яких нема з ким залишити вдома. Заклади дошкільної освіти працюють всі, однак кількість присутніх дітей в садочках не є більшою за 30%.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах