Добро врятує світ: як допомогти безпритульним людям під час снігопаду

Як допомогти безпритульним людям під час снігопаду. Фото: lvivpost.net (умовне)

Як допомогти безпритульним людям під час снігопаду. Фото: lvivpost.net (умовне)

Події
11 лютого 2021 14:43

Львів засипає снігом, лише вночі у місті випало до 35 см снігу. Та не всі містяни мають можливість перечекати негоду в теплій оселі. Дехто з різних причин змушений блукати вулицями Львова в пошуках теплого прихистку та їжі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«У наступні декілька днів очікується погіршення погодних умов. Це становить небезпеку для людей, які живуть на вулиці. Тому „Eleos Lviv“ та „Здійснити мрію“ готуються до роздачі їжі та гарячих напоїв, щоб хоч якось їм допомогти. Закликаємо вас долучитися до цієї благодійної акції», — зазначає отець Львівсько-Сокальської єпархії ПЦУ Іван Данилів.

Добро врятує світ: як допомогти безпритульним людям під час снігопаду фото 1Добро врятує світ: як допомогти безпритульним людям під час снігопаду фото 1

Якщо ви не можете долучитися до роздачі їжі особисто, можете переказати кошти на картку: 5457082221601383 (Приватбанк, Іван Данилів).

Крім цього, волонтери закликають не зачиняти під'їзди у люті морози, аби бездомні люди і тварини мали змогу погрітись. А також, при нагоді, можете дати бездомній людині гарячого чаю чи якоїсь їжі. Можна також запропонувати теплий одяг чи надати інформацію про пункти годування для безпритульних людей.

У міськраді Львова закликають небайдужих львів’ян повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб, які потребують допомоги, за телефоном 233 14 79 або 233 10 49. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

Нагадаємо, два пункти обігріву у Львові працюють в посиленому режимі. Один із них функціонує у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вулиці Кирилівській, 3а, інший — у приміщенні БО «Регіональний центр соціальної адаптації» на вулиці Личаківській, 56.

Перелік адрес: де львів'яни можуть віддати речі для нужденних

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах