Швидка загрузла: на Самбірщині лікар добирався на виклик пожежним автомобілем

На Самбірщині лікар добирався на виклик пожежним автомобілем. Фото: ГУ ДСНС

На Самбірщині лікар добирався на виклик пожежним автомобілем. Фото: ГУ ДСНС

Події
15 лютого 2021 15:55

У неділю, 14 лютого, у селі Новий Острів Самбірського району автомобіль швидкої допомоги «УАЗ», який поспішав на виклик, загруз у снігових заметах. Та лікар таки дістався до хворої, проте на пожежному автомобілі.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області, лікар «швидкої» звернувся за допомогою рятувальників о 13:53.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Медики поспішали на виклик до 68-річної жінки, яка потребувала невідкладної медичної допомоги. На місці рятувальники намагались відбуксирувати автомобіль швидкої до будинку хворої, проте через значну кількість снігу він не міг проїхати.

На Самбірщині лікар добирався на виклик пожежним автомобілем. Фото: ГУ ДСНСНа Самбірщині лікар добирався на виклик пожежним автомобілем. Фото: ГУ ДСНС

Тоді надзвичайники доправили лікаря до будинку хворої на пожежному автомобілі. Після огляду медик прийняв рішення госпіталізувати жінку до медичного закладу.

З кількох спроб рятувальникам таки вдалось за допомогою буксирувального тросу витягнути «швидку» на очищену частину дороги. Хвору посадили в карету «швидкої» допомоги і довезли до лікарні.

Нагадаємо, у Жовкві через засніжену місцевість, медики транспортували жінку з інсультом до карети «швидкої допомоги» на санчатах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах