На День Валентина – три переломи: в центрі Львова на студентку впали брили льоду

В центрі Львова на студентку впали брили льоду. Фото: freepik.com (умовне)

В центрі Львова на студентку впали брили льоду. Фото: freepik.com (умовне)

Події
16 лютого 2021 10:04

У неділю, 14 лютого, в центрі Львова на 20-річну дівчину та її хлопця впали брили льоду. Інцидент стався близько 15:00 біля арт-готелю «Модерн», що на проспекті Шевченка, 28. Про це пише видання Львівські новини.

«В один момент я просто лежу і відчуваю, що на мене щось падає. Я починаю кричати, що не відчуваю ніг. Брили льоду впали на голову, хребет, а найбільша маса – на ногу», – пригадує постраждала Софія Ометюх.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Внаслідок падіння бурульки дівчина отримала серйозні травми. Зокрема лікарі діагностували у неї забій спини, руки та відкритий перелом ноги. Згодом на рентгені медики розгледіли аж три переломи.

В центрі Львова на студентку впали брили льоду. Фото: Львівські новиниВ центрі Львова на студентку впали брили льоду. Фото: Львівські новини

В центрі Львова на студентку впали брили льоду. Фото: Львівські новиниВ центрі Львова на студентку впали брили льоду. Фото: Львівські новини

Вже ввечері студентці прооперували ногу. Тепер лікарі спостерігатимуть, як заживатиме шкіра, та готуватимуть дівчину до другого етапу операції. У бідолашної попереду ще мінімум дві операції.

Поки постраждалу оперували, її 25-річний хлопець Олег разом із працівниками поліції поїхав до готелю для вияснення ситуації, яка трапилась.

«Адміністратор не надав жодних контактів керівництва та нікого не покликав, від коментарів вона (адміністраторка) відмовилась. Ми відповідно написали заяву в поліцію та чекали розгляду. Сьогодні до мене телефонували з самого готелю і намагалися якось врегулювати цю ситуацію, можливо виплатити компенсацію», – розповів Олег.

За словами хлопця, слідчі йому пояснили, що відповідальність несе лише готель, адже він приватизований і комунальні служби до нього не мають жодного відношення. Тож Олег домовився про зустріч із керівництвом готелю для обговорення подальших дій стосовно оплати лікування.

Нагадаємо, на вихідних 13-14 лютого у Львові виявили сімох людей з обмороженнями. Їх всіх госпіталізували до 8-ї міської клінічної лікарні Львова з глибоким обмороженням рук та ніг. Цим пацієнтам будуть ампутувати відмерзлі частини тіла.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах