Чекають на ампутацію: на вихідних через обмороження госпіталізували сімох львів'ян

На вихідних 13-14 лютого у Львові виявили сімох людей з обмороженнями. Фото: pinterest.com

На вихідних 13-14 лютого у Львові виявили сімох людей з обмороженнями. Фото: pinterest.com

Події
15 лютого 2021 12:54

На вихідних 13-14 лютого у Львові виявили сімох людей з обмороженнями. Їх всіх госпіталізували до 8-ї міської клінічної лікарні Львова з глибоким обмороженням рук та ніг. Цим пацієнтам будуть ампутувати відмерзлі частини тіла. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомив zaxid.net завідувач опікового центру лікарні Василь Савчин, серед пацієнтів, що обморозилися, лише двоє безпритульних. Решта пацієнтів вирішили зігрітися спиртним, тому не відразу відчули холод.

«За вихідні до лікарні госпіталізовано семеро людей з обмороженням, здебільшого рук та ніг. Це переважно львів’яни. Усі пацієнти мають глибокі обмороження, попереду на них чекають операції з ампутації обморожених частин тіла», – зазначив Василь Савчин.

Зараз в лікарні перебуває 13 людей з діагнозом обмороження.

Фото: Львівська облдержадміністраціяФото: Львівська облдержадміністрація

Окрім цього, до Новояричівської лікарні 13 лютого з обмороженими кінцівками поступили два мешканці села Великосілки – 27 та 58 років. А 69-річного чоловіка із Золочева, який потрапив до реанімації з переохолодженням і обмороженням, лікарям врятувати не вдалося, він помер.

Нагадаємо, львів’ян закликають допомагати бездомним та потребуючим людям, і повідомляти про факти та місця їхнього перебування, якщо вони потребують допомоги за номерами 15−80, 233−14−79 або 233−10−49. Зараз у місті в посиленому режимі діють два пункти обігріву — на вулиці Кирилівській, 3а та на вулиці Личаківській, 56. Також, пункт обігріву облаштували у приміщенні Центру Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81. Його двері відчинені для всіх, хто хотів би погрітись у теплому місці і випити чаю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах