Накипіло: серед дороги на Стрийській п’яний чоловік розбив два авто та побив водіїв

Серед дороги на Стрийській п’яний чоловік розбив два авто та побив водіїв. Фото: dnepr.info (умовне)

Серед дороги на Стрийській п’яний чоловік розбив два авто та побив водіїв. Фото: dnepr.info (умовне)

Події
16 лютого 2021 11:29

Напередодні ввечері, 15 лютого, серед дороги по вулиці Стрийській у Львові п’яний чоловік пошкодив два автомобіля та побив водіїв. Невідомий наносив удари по лобовому склі, капоту, а також завдав кількох ударів кулаком водіям.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, близько 20:00 на лінію 102 надійшла інформація про неадеквата, який вийшов на дорогу по вулиці Стрийській.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«На місці події правоохоронці виявили чоловіка, про якого йшлось у повідомленні – 30-річного мешканця одного з сіл Стрийського району. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Зловмисник пошкодив автомобілі «БМВ» та «Шкода», а саме – наносив удари по лобовому склі, капоту, а також завдав кількох ударів кулаком водіям пошкоджених авто, львів’янам віком 30 та 32 роки», - йдеться в повідомленні поліції.

Серед дороги на Стрийській п’яний чоловік розбив два авто та побив водіїв. Фото поліціїСеред дороги на Стрийській п’яний чоловік розбив два авто та побив водіїв. Фото поліції

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує штраф у розмірі від тисячі до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до 6 місяців арешту, або до 5 років обмеження волі.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 6 лютого на вулиці Зеленій у Львові чоловік побив поліцейських, які якраз намагались зупинити вуличну бійку. Тепер 39-річному львів’янину загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах