Математика з порно: як покарали викладача Львівської політехніки

Математика з порно: як покарали викладач Львівської політехніки. Фото: unsplash.com (умовне)

Математика з порно: як покарали викладач Львівської політехніки. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
16 лютого 2021 14:10

Викладачу Львівської політехніки, який показував студентам порнографічні зображення під час тестування, оголосили догану. Таке рішення прийняла комісія, яка розслідувала поведінку викладача Дмитра Зербіна. Він два місяці був відсторонений від викладання, а тепер повертається до роботи.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Керівниця пресслужби Львівської політехніки Наталія Павлишин повідомила Zaxid.net, що ректорат затвердив висновки комісії і ще у січні оголосив Дмитру Зербіно догану. Також, за словами Павлишин, попередження отримав директор інституту, завідувач кафедри і голова науково-методичної комісії.

Викладачу Львівської політехніки Дмитру Зербіно, який показував студентам порнографічні зображення під час тестування, оголосили догану. Фото: high.itstep.orgВикладачу Львівської політехніки Дмитру Зербіно, який показував студентам порнографічні зображення під час тестування, оголосили догану. Фото: high.itstep.org

Догану Дмитру Зербіно підписав ректор університету Юрій Бобало, її внесуть у його трудову книжку. Викладач повертається на роботу, однак не зможе викладати за старою методикою.

Нагадаємо, у грудні 2020 року 59-річний викладач Інституту комп’ютерних наук Національного університету «Львівська політехніка» Дмитро Зербіно під час тестування з дискретної математики показав першокурсникам порнографічні зображення. Цю методику викладання він назвав «релаксуючою», заявивши, що подібну використовують у Японії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах