Поліція Львівщини отримала нового керівника: що відомо про Олександра Шляховського

Поліція Львівщини отримала нового керівника: що відомо про Олександра Шляховського. Фото: поліція Львівщини

Поліція Львівщини отримала нового керівника: що відомо про Олександра Шляховського. Фото: поліція Львівщини

Події
16 лютого 2021 16:28

38-річний Олександр Шляховський очолив поліцію Львівської області. Представлення відбулося сьогодні, 16 лютого. До призначення на посаду очільника правоохоронець майже рік очолював Нацполіцію Закарпаття.

Представляти Олександра Шляховського особовому складу львівської поліції приїхав керівник Нацполіції України Ігор Клименко. Після представлення він наголосив, що Шляховському варто звернути увагу на боротьбу з наркозлочинністю, зі злочинами, що вчинені організованими групами, та злочинами щодо лісового господарства.

38-річний Олександр Шляховський очолив поліцію Львівської області. Фото: поліція Львівщини38-річний Олександр Шляховський очолив поліцію Львівської області. Фото: поліція Львівщини

Зазначимо, що до призначення на посаду очільника поліції Львівщини Олександр Шляховський займав аналогічну посаду на Закарпатті. До того - працював заступником начальника Нацполіції Київщини, де відповідав за роботу кримінальної поліції.

Про відставку Василя Віконського, який очолював поліцію Львівщини з вересня 2019 року, стало відомо 15 лютого. Під час представлення його наступника Ігор Клименко розповів, що Віконського переведуть до центрального апарату МВС і згодом він буде призначений на більш високу посаду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах