45-річний Тарас Грень очолив Західне управління юстиції у Львові

45-річний Тарас Грень очолив Західне управління юстиції у Львові. Фото: Варіанти

45-річний Тарас Грень очолив Західне управління юстиції у Львові. Фото: Варіанти

Події
16 лютого 2021 17:52

Західне управління юстиції у Львові очолив 45-річний Тарас Грень. У його підпорядкуванні буде Львівська, Рівненська та Волинська області. Про це повідомила пресслужба Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у місті Львові.

Тарас Грень вступив на посаду від сьогодні, 16 лютого. У його підпорядкуванні буде три області: Львівська, Рівненська та Волинська.

Про нового керівника Західного управління юстиції у Львові Тараса Греня відомо, що йому 45 років, тривалий час займався адвокатською практикою. Також був помічником міністра юстиції України, заступником керівника територіального управління юстиції у Львівській області, очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області та управління юстиції у Чернівецькій та Волинській областях.

З 2018 року Тарас Грень був керівником Головного управління юстиції у Львівській області. Через півроку він звільнився та перейшов на роботу спершу в юридичне управління Львівської обласної адміністрації, а з вересня 2019 року став заступником голови Львівської ОДА. 11 лютого 2021 року Грень звільнився з цієї посади за власним бажанням.

Нагадаємо, що 16 лютого нового керівника отримала також поліція Львівщини. Ним став 38-річний Олександр Шляховський. До призначення на цю посаду правоохоронець майже рік очолював Нацполіцію Закарпаття.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах