У квартирі в центрі Львова знайшли труп жінки: перші подробиці

У квартирі в центрі Львова знайшли труп жінки. Фото: iStock (умовне)

У квартирі в центрі Львова знайшли труп жінки. Фото: iStock (умовне)

Події
18 лютого 2021 12:47

Сьогодні вночі, 18 лютого, в одній із квартир на проспекті Свободи у Львові виявлено труп жінки з ознаками насильницької смерті. Як з’ясувалось, львів’янку до смерті побив її співмешканець, а потім – заснув.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, про моторошну знахідку правоохоронцям близько 3:00 розповіли медики швидкої медичної допомоги.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Напередодні ввечері, близько 21:00, під час спільного розпивання спиртних напоїв 37-річний чоловік побив свою співмешканку, після чого заснув. Коли прокинувся, виявив, що жінка не дихає, та викликав швидку медичну допомогу – лікарі засвідчили смерть  потерпілої, 42-річної львів'янки», – йдеться в повідомленні поліції.

За фактом  слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За скоєне 37-річному чоловіку загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі

Зловмисника вже затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 16 лютого близько 7:00 виникла пожежа у тепловому колекторі на вулиці Хуторівка, 59 у Львові, де перебували безпритульні. Одного чоловіка госпіталізували з отруєнням димом, іншого – знайшли повішеним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах