Краще тут житло не купувати: львівського забудовника оштрафували на 150 тисяч

У Львові оштрафували забудовника на майже 150 тисяч гривень. Фото: Любомир Зубач

У Львові оштрафували забудовника на майже 150 тисяч гривень. Фото: Любомир Зубач

Події
18 лютого 2021 14:25

У Львові оштрафували забудовника на майже 150 тисяч гривень. Йдеться про будинок на вулиці Малоголосківській, 12 Б. Щодо цього будівництва Львівська міська рада уже скасовувала містобудівні умови і обмеження через суттєві порушення забудовником.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, після перевірок інспекція ДАБК видала 5 приписів про усунення порушення вимог містобудівного законодавства та будівельних норм щодо будинку на вулиці Малоголосківській, 12 Б, який зводить компанія MS.

Якщо забудовник не усуне порушень, мерія звертатиметься до суду про анулювання дозволу на будівництво.

У Львові оштрафували забудовника на майже 150 тисяч гривень. Фото: Любомир ЗубачУ Львові оштрафували забудовника на майже 150 тисяч гривень. Фото: Любомир Зубач

 «Які порушення? Наприклад, замість цокольного збудували повноцінний поверх. Тому ДАБК оштрафувала забудовника на майже 150 тисяч гривень. Якщо забудовник порушень не усуне, тоді будемо звертатися до суду про анулювання дозволу на будівництво. Водночас ДАБК видасть ще один припис — але тепер уже про знесення одного поверху», — зазначив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Загалом станом на сьогодні несумлінні забудовники сплатили до бюджету Львова 2 мільйони 800 тисяч гривень штрафів.

Нагадаємо, міська рада закликає мешканців не купувати квартири в житловому комплексі Tiffany apartments від будівельної компанії «Мій Дім».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах