Розбещував і ґвалтував дітей: у Львові судитимуть пастора

Розбещував і ґвалтував дітей: у Львові судитимуть пастора. Фото: unsplash.com (умовне).

Розбещував і ґвалтував дітей: у Львові судитимуть пастора. Фото: unsplash.com (умовне).

Події
19 лютого 2021 17:34

У Львові судитимуть пастора, який розбещував і ґвалтував дітей. Правоохоронцями доведено 147 розпусних дій із шістьма неповнолітніми дівчатами. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Як йдеться у повідомленні, прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо 47-річного чоловіка, якого обвинувачують у вчиненні розпусних дій щодо неповнолітніх та у зґвалтуванні малолітньої.

Розбещував і ґвалтував дітей: у Львові судитимуть пастора. Фото: Роман Московченко/ФесбукРозбещував і ґвалтував дітей: у Львові судитимуть пастора. Фото: Роман Московченко/Фесбук

"Встановлено, що чоловік, прикриваючись діяльністю дитячого духовно-просвітницького товариства (пов’язаною, зокрема, з організацією дозвілля дітей) і користуючись абсолютною довірою, як дітей, так і їхніх батьків, систематично вчиняв щодо малолітніх і неповнолітніх дівчат розпусні дії сексуального характеру та вступав із ними у статеві зносини", – йдеться у повідомленні.

Перша жертва зізналася у нарузі лише через 15 років. Окрім неї, правоохоронцям вдалося встановити ще п'ятьох потерпілих. Нині чоловік перебуває під вартою. За вчинене обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, організатора нелегальних дитячих таборів у Львові підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх дівчат, віком від 11 до 14 років. Львів’янка Ірина, якій нині 24 роки, лише зараз вона наважилася розповісти, про пастора, який ґвалтував її та подруг. «Процес» тривав 15-20 хвилин. Після зґвалтування, зробивши фото і відео, чоловік записував все у спеціальний зошит. Поліцейській знайшли у його квартирі гори моторошної «бухгалтерії» 12-річної давності.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах