За півдня сніг потрощив шість автомобілів львів'ян: відео

У Львові за півдня сніг обвалився з дахів на шість автомобілів. Фото: Варта1

У Львові за півдня сніг обвалився з дахів на шість автомобілів. Фото: Варта1

Події
20 лютого 2021 19:46

У Львові за півдня сніг обвалився з дахів на шість автомобілів. Деякі були припарковані біля будинків, інші просто проїжджали вулицею. Патрульні опублікували відео цих інцидентів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

 «Лише в центрі за півдня сніг з дахів впав на шість автомобілів. Це ті випадки, у яких викликали патрульних. Закликаємо за можливості перепаркувати свої транспортні засоби, адже через плюсову температуру, маємо зсуви снігу та падіння бурульок з дахів», – повідомили у патрульній поліції 20 лютого.

Правоохоронці опублікували відео з реєстратора таксі, на яке впав сніг під час руху по вулиці Князя Романа. Під час аварії ніхто не постраждав.

Люди, які постраждали від обвалу снігу, можуть отримати відшкодування. За це відповідає балансоутримувач або власник будівлі. Для того, аби отримати кошти за пошкоджене майно, водію потрібно залишитися на місці аварії, зробити фото та відео і викликати аварійного комісара чи патрульних.

У Львові за півдня сніг обвалився з дахів на шість автомобілів. Фото: поліціїУ Львові за півдня сніг обвалився з дахів на шість автомобілів. Фото: поліції

Нагадаємо, в центрі Львова на 20-річну дівчину та її хлопця впали брили льоду.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах