Двоє загинули, одна — в лікарні: у Дрогобичі пролунав вибух

У Дрогобичі через вибух гранати загинули двоє чоловіків. Фото: поліції

У Дрогобичі через вибух гранати загинули двоє чоловіків. Фото: поліції

Події
20 лютого 2021 22:06

Сьогодні, 20 лютого, у Дрогобичі через вибух гранати загинули двоє чоловіків, яким було 37 та 40 років.  Внаслідок цього постраждала ще й жінка, її госпіталізували до лікарні з важкими пораненнями. Читайте всі новини Львова та Львівщини за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у прес-службі поліції Львівщини, трагедія сталася близько 19:05 біля під’їзду одного з будинків на вулиці Стрийській.

Двоє загинули, одна — в лікарні: у Дрогобичі пролунав вибух фото 1Двоє загинули, одна — в лікарні: у Дрогобичі пролунав вибух фото 1

«За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, групи реагування Дрогобицького районного відділу поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки, оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини на чолі з керівником главку поліції Олександром Шляховським», – йдеться в повідомленні.

Двоє загинули, одна — в лікарні: у Дрогобичі пролунав вибух фото 2 1Двоє загинули, одна — в лікарні: у Дрогобичі пролунав вибух фото 2

У поліції про причину вибуху поки що не повідомили. Втім, за словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, причиною вибуху стала граната.

«Чоловік з жінкою прийшли на зустріч до своїх знайомих. Під час спілкування чоловік дістав гранату, яка вибухнула у нього в руках. Обидва чоловіки загинули на місці. Жінка у вкрай важкому стані з множинними осколковими пораненнями госпіталізована до лікарні», – написав він на Facebook.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Правоохоронці встановлюють особу травмованої жінки та всі обставини події.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах