Готуй тест: Польща змінила правила в’їзду в країну для іноземців

Готуй тест: Польща змінила правила в’їзду в країну для іноземців. Фото: ukrinform.ua

Готуй тест: Польща змінила правила в’їзду в країну для іноземців. Фото: ukrinform.ua

Події
23 лютого 2021 09:54

Польща змінила правила в’їзду в країну для іноземців. Нововведення міністр охорони здоров’я Адам Недзельський анонсував в ефірі телеканалу TVN24 22 лютого. 

За словами Адама Недзельського, відтепер на всіх напрямках буде дозволений пропуск громадян лише за наявності негативного тесту на коронавірус. У разі відсутності негативного тесту на COVID-19, громадяни зобов’язані будуть пройти обов’язковий карантин.

 «Ми думаємо, щоб зробити це на поточному тижні. Ми хочемо допрацювати правила, деталі, служби повинні підготуватися», – заявив Недзельський.

Також він зазначив, що тест на коронавірус буде обов’язковим як на західному, так і на південному кордоні країни. У разі відсутності тесту, громадянин буде зобов’язаний пройти 10-денну ізоляцію.

Зазначимо, що до цього у Польщі вимагали негативний тест на коронавірус лише у громадян третіх країн, що в’їжджають з країн ЄС, а обов’язковий карантин не застосовувався.

Нагадаємо, що Польща змінила правила в’їзду в країну для іноземців. Нововведення міністр охорони здоров’я Адам Недзельський анонсував в ефірі телеканалу TVN24 22 лютого. 



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах