Може пронесе: батькам 44% львівських дітей начхати на їхню безпеку

Може пронесе: батькам 44% львівських дітей начхати на їхню безпеку. Фото: znak.com

Може пронесе: батькам 44% львівських дітей начхати на їхню безпеку. Фото: znak.com

Події
26 лютого 2021 13:57

У Львові 44% дітей віком до 12 років перевозять у автомобілях з порушенням правил дорожнього руху. Про це повідомили волонтери громадської організації «Impact», які впродовж двох тижнів спостерігали за автомобілями на найбільших перехрестях міста Львова.

Як йдеться у повідомленні, волонтери впродовж двох тижнів тричі на добу (зранку, в обідню пору та увечері) працювали на львівських перехрестях і записували інформацію. Дані фіксувалися у таких місцях: перехрестя Любінська-Виговського, кільце Чорновола-Липинського, та Верхній Шувар (Червоної Калини – Довженка).

Всього було зафіксовано 33026 автомобілів. З них у 2251 авто перебували діти. 1267 дітей сиділи у спеціальних дитячих утримуючих пристроях. Натомість 984 дитини їхали в автівці без додаткового захисту. Тобто у Львові 44% дітей віком до 12 років перевозять у автомобілях з порушенням правил дорожнього руху.

Зазначимо, що дослідження проводилися волонтерами громадської організації «Impact», що займається безпекою дорожнього руху в Україні, з 30 листопада по 12 грудня 2020 року.

Нагадаємо, 29 січня на об'їзній дорозі Львова сталася смертельна ДТП за участі двох автомобілів Skoda Yeti та ВАЗ 2111. У аварії загинули чоловік і маленька дитина, ще двоє зазнали травм.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах