Побили до смерті: в закинутій будівлі на Бойківській знайшли труп львів’янки

В закинутій будівлі на Бойківській знайшли труп львів’янки. Фото: iStock (умовне)

В закинутій будівлі на Бойківській знайшли труп львів’янки. Фото: iStock (умовне)

Події
26 лютого 2021 16:40

У Львові 15-річний хлопець жорстоко побив безпритульну жінку у закинутій будівлі на вулиці Бойківській. Від отриманих травм бідолашна померла. За скоєне неповнолітньому загрожує до 10 років тюрми.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, 19 лютого близько 11:30 до поліції надійшло повідомлення про моторошну знахідку – труп у закинутій будівлі по вулиці Бойківській у Львові.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

На місці правоохоронці встановили особу загиблої – нею виявилась 44-річна мешканки Львова, яка ночувала у цій закинутій будівлі. Тіло скерували на експертизу, під час якої встановили, що жінка померла внаслідок ударів у голову.

Також поліцейські з’ясували, що до вбивства причетний неповнолітній львів’янин.

«В ніч з 13 на 14 лютого, близько 0:30, зловмисник, перебуваючи у закинутій будівлі, наніс потерпілій численні удари руками і ногами по всьому тілу, а потім схопив дерев’яну ніжку від стільця та продовжив наносити удари по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень безпритульна невдовзі померла», - йдеться в повідомленні поліції.

25 лютого слідчі повідомили неповнолітньому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у вересні 2020 року двоє підлітків у закинутому будинку на вулиці Богдана Хмельницького жорстоко побили двох бездомних, які там ночували, катували їх і знімали це на відео. Один безпритульний чоловік загинув на місці, інший – у лікарні.

Після цього інциденту у Львові намалювали мурал «Невидимі люди» в пам'ять про бездомних та бідних, які постраждали від насильства. Стріт-арт з’явився на вулиці Єфремова, 11 на трансформаторній підстанції «Львівобленерго».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах