Кулаком у живіт: у львівській школі трудовик вдарив шестикласника

Кулаком у живіт: у львівській школі трудовик вдарив шестикласника. Фото: family3 (умовне).

Кулаком у живіт: у львівській школі трудовик вдарив шестикласника. Фото: family3 (умовне).

Події
27 лютого 2021 08:36

У Львові вчитель трудового навчання за непослух вдарив учня кулаком у живіт. Скандал розгорівся у шостому класі школи №92. Про інцидент написала мама побитого хлопчика Василина Добрянська.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами мами, 25 лютого її син розповів, що вчитель з трудового навчання підняв на нього руку.

«Хочу розповісти про вчителя трудового навчання із 92 школи Миколу Андрійовича. Вчора син розповів, як він з ними поводиться. Неодноразово принижував їх, і ще сміє піднімати руку. То за шию хапає, то руки викручує, а вчора відвів за шию в підсобне приміщення і вдарив в живіт кулаком мого сина. Свідком цього випадку став однокласник, який відкрив двері у це приміщення», – написала Василина Добрянська.

Директор школи №92 Михайло Ковтало підтвердив цю інформацію. За його словами, 70-річний Микола Вихрист пропрацював у них лише місяць. До того працював на курсах для водіїв, а ще раніше – у профтехучилищі. За цей час учні вже неодноразово скаржилися на його агресивну поведінку. 

«У нас той предмет викладала вчителька, але вона пішла у відпустку по догляду за дитиною. Ми відкрили вакансію і такий вчитель прийшов, відповідальний і вимогливий. Але діти не завжди хотіли працювати, хтось сміявся, хтось в телефоні сидить. А він, я так помітив, нервувався. І він сам казав мені, що не витримує», – розповів Zaxid.net Михайло Ковтало.

Вчитель трудового навчання Микола Вихрист вже написав заяву на звільнення.

Нагадаэмо, директорка ліцею на Львівщині розкритикувала гардероб учнів свого навчального закладу. Штани на дівчатах вона порівняла з робочою формою, у якій заробітчани збирають полуницю, а конюхи доглядають за худобою у стайні. А у хустках, за словами педагогині, дівчата виглядають, як "30-річні баби". 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах