Моторошна знахідка: у селі на Львівщині собака приніс господарю людську ногу

Моторошна знахідка: у селі на Львівщині собака приніс господарю людську ногу. Фото: beethoven.com.ua.

Моторошна знахідка: у селі на Львівщині собака приніс господарю людську ногу. Фото: beethoven.com.ua.

Події
01 березня 2021 09:02

У селі на Львівщині собака приніс на подвір’я свого господаря людську ногу. Моторошний інцидент стався 27 лютого у селі Гологори, що на Золочівщині. Поліція має версію, кому може належати частина тіла.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Слідчий Золочівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Микола Яремчук розповів Золочів.нет, що 27 лютого поліція отримала виклик про те, що собака жителя села Гологори притягнув до домогосподарства людську ногу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Слідчі встановили, що нога, яку притягнув собака – людська, вона має пошкодження. Ногу правоохоронці вилучили і відправили на експертизу, щоб встановити характер пошкоджень.

«Крім цього, ймовірно нога може належати одному із жителів села Гологірки Золочівського району, який наприкінці осені 2020 року зник безвісти. У зв’язку з цим звертаємось до жителів цього села, щоб долучитись до пошуків безвісти зниклого», – повідомив Микола Яремчук.

Втім поліція не виключає, що нога може належати й іншій людині.

Нагадаємо, щобіля Львівського інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом знайшли труп. На тіло натрапили перехожі сьогодні, 27 лютого. Про це повідомив адміністратор спільноти "Варта 1" Ігор Зінкевич, опублікувавши відповідне фото. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах