Є відповідь: коли мешканців Львова почнуть вакцинувати від коронавірусу

Коли мешканців Львова почнуть вакцинувати від коронавірусу. Фото: amazonaws.com (умовне)

Коли мешканців Львова почнуть вакцинувати від коронавірусу. Фото: amazonaws.com (умовне)

Події
01 березня 2021 15:50

25 лютого у Львові розпочався перший етап вакцинації від COVID-19. Першочергово вакцинують медиків, а тоді – інших мешканців міста. Мер Львова Андрій Садовий розповів, коли на щеплення зможуть розраховувати всі львів’яни.

«Всі медичні працівники, які добровільно записались на вакцинацію, її отримають. Львівська область отримала більше 42 тисяч доз вакцин з Індії, тому думаю, що десь в квітні-травні почнуть робити щеплення мешканцям Львова», — розповів Андрій Садовий.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Також очільник Львова зазначив, що мобільна бригада із 2-ої міської поліклініки вже провакцинувала медиків інфекційної та 8-й лікарні. Сьогодні робитимуть щеплення лікарям Центру легеневого здоров’я, на черзі – лікарня швидкої медичної допомоги.

Першочергово вакцинують медиків, які працюють з хворим з Covid-19. Наразі скарг від людей, які отримали вакцину, не надходило.

Нагадаємо, перша партія вакцини від коронавірусу на Львівщину надійшла вночі 25 лютого. Це 42 200 доз вакцини Oxford/AstraZeneca (Covishield), якою планують вакцинувати 21 100 осіб (по дві дози на одну людину). Першою почала робити щеплення від COVID-19 мобільна бригада 2-ї міської поліклініки, яка пройшла відповідне навчання у Києві.

Першими пацієнтами, яких вакцинували проти коронавірусу на Львівщині, стали директор Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко та завідувачка 4-м діагностичним відділенням Таміла Алексян.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах