Щедрий лютий: у львівському перинатальному центрі народилися 14 двієнь

Щедрий лютий: у львівському перинатальному центрі народилися 14 двієнь. Фото: unsplash.com.

Щедрий лютий: у львівському перинатальному центрі народилися 14 двієнь. Фото: unsplash.com.

Події
02 березня 2021 11:13

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі у лютому 2021 року народилося 14 двійєнь. Про це повідомивли у перинатальному центрі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Зима лютувала лише за вікном. А у Львівському перинатальному центрі тепло та затишно. У лютому народилося 366 дітей – 179 дівчинки і 187 хлопчиків. Останній місяць зими видався багатим на багатоплідні вагітності. У наших стінах народилося аж 14 двієнь», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що протягом січня у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на Джорджа Вашингтона, народилося лише п'ять двієнь. 

Нагадаємо, що з 1 липня 2021 року батьки новонародженого малюка зможуть вибирати між «Пакунком малюка» та грошовою компенсацією. Відповідну постанову ухвалив Кабінет міністрів України. Дітям, які народилися з 24 жовтня 2020 року до 1 липня 2021 включно, впродовж 30 днів з моменту народження мають надавати «пакунок малюка». У разі його неотримання з обставин, які не залежали від батьків, вони отримають грошову компенсацію вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». Вартість такого «пакунку» зараз складає близько 8000 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах