В нас добре: іноземець за тисячу доларів хотів отримати дозвіл на проживання в Україні

Іноземець за тисячу доларів хотів отримати дозвіл на проживання в Україні. Фото: Управління СБУ

Іноземець за тисячу доларів хотів отримати дозвіл на проживання в Україні. Фото: Управління СБУ

Події
03 березня 2021 15:39

У Львові затримали іноземця, який намагався дати хабар працівнику Служби безпеки за отримання дозволу на проживання в Україні. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Запропонував правоохоронцю гроші представник однієї з нацменшин регіону, який займається нелегальним гральним бізнесом. Він намагався схилити спецслужбовця до отримання неправомірної вигоди за неперешкоджання в оформленні дозвільних документів на постійне проживання в Україні. Співробітник СБУ у встановленому порядку повідомив керівництво про протиправну пропозицію», - повідомили в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області.

Іноземець за тисячу доларів хотів отримати дозвіл на проживання в Україні. Фото: Управління СБУІноземець за тисячу доларів хотів отримати дозвіл на проживання в Україні. Фото: Управління СБУ

Правоохоронці затримали іноземця, наразі йому повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України – пропозиція неправомірної вигоди. Вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За інформацією Zaxid.net, 1000 доларів хабара працівнику Служби безпеки намагався дати вірменин. Чоловіка затримали у вівторок, 2 березня, у кав’ярні на вулиці Театральній у Львові.

Нагадаємо, одного із заступників начальника управління Львівської обласної державної адміністрації затримали на «відкаті» у 365 тисяч гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах