Твій пес — твоя купа: львів'ян кличуть на майстер-клас із прибирання лайна за собаками

Твій пес — твоя купа: львів'ян кличуть на майстер-клас із прибирання лайна за собаками.

Твій пес — твоя купа: львів'ян кличуть на майстер-клас із прибирання лайна за собаками.

Події
04 березня 2021 10:27

У Львові проведуть майстер-клас із прибирання лайна за собаками. Пізнавальний захід відбудеться у суботу, 6 березня, о 12:00. Містян і туристів кличуть взяти участь. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За ініціативою радниці міського голови Ірини Оршак, у парку імені Івана Франка відбудеться акція «Я — відповідальний господар». Початок майстер-класу 6 березня о 12:00 біля біля головного входу (з вулиці Січових Стрільців).

«Тема прибирання за своїми улюбленцями в парках, на вулицях, майданчиках чи доріжках на сьогодні у Львові є дуже актуальна. Ми знаємо, що є різні способи донести інформацію до господарів тварин, тому пропонуємо один з них, візуально-естетичний...», — зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Тетяна Хабібрахманова.

Твій пес — твоя купа: львів'ян кличуть на майстер-клас із прибирання лайна за собаками.Твій пес — твоя купа: львів'ян кличуть на майстер-клас із прибирання лайна за собаками.

«З допомогою таких заходів львів'яни зможуть показати приклад, як діють справжні відповідальні господарі своїх домашніх улюбленців», — зазначила Ірина Оршак.

Додамо, що нещодавно поліція відкрила провадження через допис львів'янина у Facebook із пропозицією розкидати собачий корм із проносним. Таку ідея для боротьби з недобросовісними власниками собак, які не прибирають у місті лайно за своїми улюбленцями, описав Роман Верхоляк. Так,  за його словами, один його знайомий "мстить" собачникам за встелені екскрементами вулиці, площі, парки, стадіони і дитячі майданчики, закликаючи "взяти на озброєння таку методику".

Нагадаємо, у мережі з’явилося відео, де жінка на вулиці Львова розмастила лайно свого собаки по задньому склі чужого автомобіля.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах