Говорить Садовий: чи треба львівським учням із 9 березня йти до школи

Чи треба львівським учням із 9 березня йти до школи. Фото: freepik.com (умовне)

Чи треба львівським учням із 9 березня йти до школи. Фото: freepik.com (умовне)

Події
07 березня 2021 09:04

Медики фіксують різке збільшення кількості нових захворювань на COVID-19 та важких госпіталізацій по всій країні, зокрема й по Львову та області. Навчальним закладам Львівщини уже рекомендували перейти на дистанційне навчання. В свою чергу, мер міста Андрій Садовий розповів, чи треба львівським учням із 9 березня йти до школи.

«Продовжуємо активний моніторинг ситуації із захворюванням у школах. Наразі вони працюватимуть у звичному режимі. Більш детальну інформацію зможу повідомити у вівторок, 9 березня, після засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій», — сказав Андрій Садовий.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Також очільник Львова зазначив, що хвороба почала прогресувати значно швидше та агресивніше. Тож головним завданням для міста наразі є забезпечення достатньої кількості ліжок із підведеним киснем. Зараз у лікарнях є 1300 місць. З них 418 вже зайняті.

«Так збіглося, що третя хвиля захворювання у світі почалась рівно через рік після початку карантину. Ми всі вже розуміємо важливість носіння масок, миття рук і дотримання соціальної дистанції. Я дуже сподіваюсь, що разом зможемо уникнути важчих наслідків епідемії. Для цього маємо бути відповідальними і дотримуватись карантинних вимог. Якщо відчуваєте слабкість або температуру — не йдіть на роботу, а зверніться до сімейного лікаря. Бережіть себе та близьких!», — підсумував міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль припустив можливість запровадження чергового локдауну через різке збільшення захворюваності на коронавірус.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах