Година Землі 2021: Львів погасне на 60 хвилин

Година Землі 2021 припадає на 27 березня. Фото: pexels.com

Година Землі 2021 припадає на 27 березня. Фото: pexels.com

Події
26 березня 2021 15:27

Година Землі – найбільша світова ініціатива на підтримку збереження планети та сталого використання її ресурсів. Щороку її відзначають останньої суботи березня. Цьогоріч вона припадає на 27 березня. Читайте новини Львова на VG Львів.

У Годину Землі о 20:30 вся планета символічно відключає світло на одну годину. У будинках, квартирах, офісах та біля визначних місць і споруд світу згасає електрика. Вимикають також Лондонське око, театр Сіднею, єгипетські піраміди, міст Ґолден Ґейт в Сан-Франциско, Колізей у Римі, як символи надії на активні дії кожного з нас заради сталого, дружнього до природи світу. 

На підтримку Години Землі у понад 180 країнах відбуваються найрізноманітніші події: від спільних медитацій до фестивалів, еко-ярмакрів та пробігів.

Година Землі була ініційована у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. Це має бути не просто одноразовою акцією, а нагадуванням для людства на необхідності щоденної економії: у сфері енергоефективності, ощадливому використанні ресурсів і досягненні гармонії з природою.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах