Вірус агресивніший, ніж торік: Андрій Садовий закликав львів’ян обмежити фізичні контакти

Вірус агресивніший, ніж торік: Андрій Садовий закликав львів’ян обмежити фізичні контакти. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук.

Вірус агресивніший, ніж торік: Андрій Садовий закликав львів’ян обмежити фізичні контакти. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук.

Події
15 березня 2021 11:32

Міський голова Львова Андрій Садовий під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» розповів про ситуацію із коронавірусом у місті. Також мер розповів про заходи для боротьби зі стрімким поширенням COVID-19, які розробила мерія, і закликав львів'ян максимально обмежте фізичні контакти.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами Андрія Садового, багато країн Європи переходять на жорсткий локдаун. Такий локдаун також сьогодні є на Закарпатті, Франківщині, Буковині.

"Вчора стало відомо, що в харківських лікарнях немає куди класти хворих. У Львові поки є місця в медичних закладах, але якщо раніше впродовж дня в комунальні лікарні поступало в середньому +30 нових хворих, то зараз таких вже більше 40", — розповів мер Львова.

Він зазначив, що цей вірус, за словами медиків, є значно агресивніший, ніж той, що був рік тому. 

"Я звертаюсь до всіх мешканців Львова з проханням: розумійте складність ситуації, в якій ми є, та максимально обмежте фізичні контакти. Хоча ми й минулого тижня закликали утриматись від забав, весіль, бенкетів, але на людей це не діє. Я вражений, що серед хворих, які сьогодні поступають в лікарні, дуже багато молодих людей. Тому закликаю всіх вчасно звертатись до лікарів, не займатись самолікуванням", — наголосив мер Львова.

Додамо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов запропонував ввести у Львівській області додаткові обмеження через коронавірус. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах