Львівські школи переводять на дистанційне навчання: що з садочками і гуртками

Що з садочками і гуртками: львівські школи переводять на дистанційне навчання. Фото: clutch.ua

Що з садочками і гуртками: львівські школи переводять на дистанційне навчання. Фото: clutch.ua

Події
15 березня 2021 15:03

Відзавтра, 16 березня, учні 5-11 класів шкіл Львова навчатимуться дистанційно. 1-4 класи та львівські садочки працюватимуть у звичному режимі. Таке рішення затвердила міська комісія з питань ТЕБ і НС сьогодні, 15 березня. Про це повідомив телеграм-канал Львівської міськради "Львів VS коронавірус". Читайте всі новини Львова за сьогодні. 

Окрім того, з 16 березня припиняє роботу позашкілля (і комунальне, і приватне).

"Спортивні змагання, які днями мали відбутись у закритому приміщенні, проводитимуть просто неба або ж перенесуть на інший період", – йдеться у повідомленні.

З 16 березня учні 5-11 класів шкіл Львова навчатимуться дистанційно. 1-4 класи та львівські садочки працюватимуть у звичному режимі.З 16 березня учні 5-11 класів шкіл Львова навчатимуться дистанційно. 1-4 класи та львівські садочки працюватимуть у звичному режимі.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про ситуацію із коронавірусом у місті. Також мер повідомив про заходи для боротьби зі стрімким поширенням COVID-19, які розробила мерія, і закликав львів'ян максимально обмежте фізичні контакти.

Додамо, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов запропонував ввести у Львівській області додаткові обмеження через коронавірус. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах