На пенсію не прожити: 62-річну львів’янку затримали на торгівлі наркотиками

62-річну львів’янку затримали на торгівлі наркотиками. Фото: zibainis.lt (умовне)

62-річну львів’янку затримали на торгівлі наркотиками. Фото: zibainis.lt (умовне)

Події
16 березня 2021 11:23

Правоохоронці «на гарячому» затримали 62-річну львів’янку, яка торгувала наркомісними таблетками та марихуаною. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Жінку затримали напередодні, 15 березня, близько 14:00 у Львові, коли та якраз намагалась продати канабіс. Під час обшуку пенсіонерки поліцейські виявили та вилучили згорток з подрібненою наркотичною речовиною, гроші за її продаж та інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертизу.

62-річну львів’янку затримали на торгівлі наркотиками. Фото поліції62-річну львів’янку затримали на торгівлі наркотиками. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За скоєне львів’янці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Жінку затримали, невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Нагадаємо, командир взводу військової частини на Львівщині торгував наркотиками. Чоловіка викрили на збуті амфетаміну. Тепер йому від загрожує 6 до 10 років позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах