На честь Бандери: «Арену Львів» хочуть перейменувати

«Арену Львів» хочуть перейменувати. Фото: inlviv.in.ua (умовне)

«Арену Львів» хочуть перейменувати. Фото: inlviv.in.ua (умовне)

Події
16 березня 2021 13:04

У Львові хочуть перейменувати «Арену Львів». Депутати Львівської обласної ради підтримали звернення до Кабінету міністрів України та Міністерства молоді та спорту України про присвоєння стадіону імені Степана Бандери.

Відповідне звернення підтримали 68 депутатів, семеро не голосували. Остаточне рішення повинен прийняти Кабінет міністрів України, пише Твоє Місто.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Додамо, «Арену Львів» протягом 2008-2011 років будували спеціально до «Євро 2012». У 2015-2016 тут грав «Шахтар», що допомогло покрити борги. Після того, як клуб перестав проводити матчі у Львові, стадіон не має заповненості, а отже – й коштів на подальші ремонтні роботи. Сьогодні ж стадіон здебільшого використовують для проведення конференцій та форумів. У 2018 році його планували передати у підпорядкування Львівської обласної ради. А з початку карантину «Арена Львів» опинилася у фінансовій скруті і мільйонних боргах.

Нагадаємо, у Львові пропонують перейменувати одну з вулиць на честь Ігоря Зінича – бійця 80-ї десантно-штурмової бригади, лікаря, захисника Донецького аеропорту та Героя України.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах