Попався: львівські копи затримали наркоторговця, який перебуває в розшуку за крадіжку

Львівські копи затримали наркоторговця, який перебуває в розшуку за крадіжку. Фото: heol.hu (умовне)

Львівські копи затримали наркоторговця, який перебуває в розшуку за крадіжку. Фото: heol.hu (умовне)

Події
16 березня 2021 13:40

Львівські поліцейські затримали 27-річного чоловіка, який розповсюджував наркотики через соціальні мережі. А згодом ще й виявилось, що цей же чоловік перебуває у розшуку за крадіжку.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, наприкінці нічної зміни копи помітили підозрілу особу на вулиці Кармелюка у Львові.

Під час встановлення особи правоохоронці з’ясували, що 27-річний чоловік перебуває в розшуку за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили пакетики, загорнуті в ізолюючу стрічку. Зі слів затриманого, у згортках наркотичні речовини.

Львівські копи затримали наркоторговця, який перебуває в розшуку за крадіжку. Фото поліціїЛьвівські копи затримали наркоторговця, який перебуває в розшуку за крадіжку. Фото поліції

На місце події викликали слідчих. Правоохоронці встановили, що чоловік причетний до розповсюдження наркотиків безконтактним шляхом через соцмережі. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, правоохоронці «на гарячому» затримали 62-річну львів’янку, яка торгувала наркомісними таблетками та марихуаною.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах