Глава УГКЦ Блаженіший Святослав вакцинувався від COVІD-19 у прямому ефірі: відео

Глава УГКЦ Блаженіший Святослав вакцинувався від COVІD-19 у прямому ефірі: відео. Фото: Андрій Юраш/Фейсбук

Глава УГКЦ Блаженіший Святослав вакцинувався від COVІD-19 у прямому ефірі: відео. Фото: Андрій Юраш/Фейсбук

Події
16 березня 2021 16:15

Глава УГКЦ Блаженіший Святослав вакцинувався від коронавірусу в прямому ефірі. Разом із ним вакцинували також релігійних діячів, медиків та працівників Кабінету міністрів України. Відеотрансляцію вакцинації проводило Міністерство охорони здоровя України. 

Як повідомив керівник відділу з питань релігій, забезпечення права громадян на свободу світогляду і віросповідання Секретаріату Кабміну Андрій Юраш, щеплення від коронавірусу зробили: голові Української греко-католицької церкви Святославу; архімандриту, насельнику Михайлівського Золотоверхого монастиря Православної церкви України Лаврентію; головному рабину Києва Ребе Йонатану Марковичу; представникам Федерації єврейських громад в столиці України Леоніду Барацу та Борису Стругацькому.

Відеотрансляцію вакцинації проводило Міністерство охорони здоровя України.  Фото: Андрій Юраш/ФейсбукВідеотрансляцію вакцинації проводило Міністерство охорони здоровя України.  Фото: Андрій Юраш/Фейсбук

Усіх їх щепили вакциною AstraZeneca (Covishield). Це наразі єдина вакцина від коронавірусу, доступна в Україні.

Нагадаємо, що лише трохи більше половини львівських лікарів погодилися вакцинуватися від коронавірусу. Першу дозу вакцини від COVID-19 отримали 2300 осіб із 4000. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах