Чесались в Боді руки: вандали розмалювали Театр пива Правда

Вандали розмалювали Театр пива Правда. Фото: Vasyl Havrylyshyn

Вандали розмалювали Театр пива Правда. Фото: Vasyl Havrylyshyn

Події
17 березня 2021 10:31

В центрі Львова хулігани розмалювали пам’ятку архітектури. Йдеться про будівлю на площі Ринок, 32/вулиці Шевській, 1, де працює популярний театр пива «Правда» від «Холдингу емоцій «!Фест».

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Відповідні фото опублікував користувач соцмереж Vasyl Havrylyshyn в Фейсбук спільноті «Гаряча лінія міста Львова» 16 березня.

Вандали розмалювали Театр пива Правда. Фото: Vasyl Havrylyshyn Вандали розмалювали Театр пива Правда. Фото: Vasyl Havrylyshyn

На звернення відповіли у Галицькій районній адміністрації. Оскільки будинок перебуває у приватній власності, то скерували лист (від 12.03.21 № 31-вих-18920), аби вжити заходів. Про результат обіцяли повідомити до 12 квітня 2021 року.

Довідково. Історична назва будівлі походить від прізвища власника ювеліра та годинникаря Абрагама Ціппера. Будинок збудували у 1911-1912 роках, він є пам’яткою архітектури і містобудування місцевого значення. У 2014 році «Холдинг емоцій «!Фест» відкрив тут Театр пива «Правда», значно перебудувавши будівлю.

Нагадаємо, 11 лютого львівські поліцейські затримали двох чоловіків, які облили червоною фарбою пам’ятник Степану Бандері, що на площі Кропивницького.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах