Посилений карантин: львівські ЦНАПи змінили режим роботи

Посилений карантин: львівські ЦНАПи змінили режим роботи. Фото: Львівська міська рада.

Посилений карантин: львівські ЦНАПи змінили режим роботи. Фото: Львівська міська рада.

Події
19 березня 2021 12:52

У роботі Центрів надання адміністративних послуг у Львові на період посиленого карантину відбулися зміни. Про це розповіла керівниця департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Ми на період карантину впровадили попередній запис для того, щоби відвідувачі не перетиналися і не було скупчень. Ми підсилили роботу нашої служби підтримки, збільшили до 7 ліній колцентр для того, щоб всі мешканці могли робити через онлайн і за телефоном отримувати попередні консультації. В офісах проводимо дезінфекцію, провітрювання», — зазначила Валентина Бартошик.

Так, прийом відвідувачів — лише за попереднім записом (окрім с. Зашків та с. Лисиничі). У м. Дубляни скасовано відкриті прийоми, оскільки кількість відвідувачів суттєво зросла. Тож, аби уникнути скупчень, запровадили лише попередній запис.

Також, за словами Бартошик, в офісах буде контроль за кількістю відвідувачів, чітко дотримуватимуться графіків провітрювання та дезінфекції й не обслуговуватимуть відвідувачів без маски та які відмовляються дотримуватись правил карантину. Звичайні звернення громадян і юридичних осіб рекомендують мешканцям надсилати поштою.

В мерії наголошують, що офіси продовжують працювати дистанційно, тож усі охочі можуть замовити потрібну їм адміністративну послугу без візиту до ЦНАП — для цього потрібен лише доступ до інтернету. Перелік послуг за посиланням.

Нагадаємо, що 19 березня у Львові почав діяти посилений карантин. До 28 березня у місті Лева не працюють ресторани, кафе, ТРЦ, заклади культури. Молодших школярів відправили на канікули, старших – на дистанційне навчання. Що і як працює.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах