Пильнуйте автівки: на Сихові двоє чоловіків зливають паливо

На Сихові двоє чоловіків зливають паливо з авто. Фото: auto.24tv.ua (умовне)

На Сихові двоє чоловіків зливають паливо з авто. Фото: auto.24tv.ua (умовне)

Події
19 березня 2021 14:21

На Сихові двоє чоловіків зливають паливо з припаркованих автомобілів. Крадіїв вже викривали правоохоронці, проте вже через тиждень вони взялись «за старе». Про це повідомили в патрульній поліції Львівської області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Так, 19 березня патрульні отримали виклик на вулицю Коломийську де, зі слів заявника, невідомі особи зливають паливо з автомобіля «ВАЗ-2101». Очевидець зазначив, що зловмисники пішли в напрямку школи.

Неподалік правоохоронці помітили авто «Daewoo Lanos», в якому сиділо двоє чоловіків, схожі за описом. Біля колеса згаданого транспорту була пляма від палива. А в авто лежали дві каністри, лійка та шланги. Ймовірно, чоловіки встигли залити паливо у свій автомобіль.

Під час встановлення осіб інспектори з'ясували, що це ті самі чоловіки, віком 40 та 48 років, які 12 березня злили паливо з авто «ВАЗ» на вулиці Освицькій у Львові. Однак тоді 19-річний потерпілий відмовився від заяви, тож крадіїв довелось відпустити.

На Сихові двоє чоловіків зливають паливо з авто. Фото поліціїНа Сихові двоє чоловіків зливають паливо з авто. Фото поліції

Патрульні викликали слідчих. Наразі особу потерпілого не встановили, відповідно заяви також немає.

Нагадаємо, у Львові під час руху загорівся автомобіль. Неприємний інцидент стався у четвер, 18 березня, на вулиці Богдана Хмельницького.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах