Побив кочергою і втік: у Львові затримали вбивцю 31-річної жінки

У Львові затримали вбивцю 31-річної жінки. Фото: iStock (умовне)

У Львові затримали вбивцю 31-річної жінки. Фото: iStock (умовне)

Події
21 березня 2021 10:31

Під час конфлікту в одному із сіл Львівщини чоловік побив свою співмешканку кочергою та втік. Від отриманих травм нещасна померла. Поліцейські затримали вбивцю 31-річної жінки у Львові.

Як повідомили в пресслужбі Львівської області, близько 14:00 19 березня 21-річна житель одного з сіл району виявив тіло сусідки у її будинку. Правоохоронці негайно виїхали на місце інциденту.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«19 березня близько 12:30 31-річний співмешканець загиблої під час конфлікту жорстоко побив її. Зокрема, зловмисник наніс 33-річній жінці численні удари кочергою. Від отриманих травм вона померла на місці події, а чоловік втік», - з’ясували правоохоронці.

Проведеними заходами правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника та близько 20:00 затримали його у Львові. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, чоловікові, якого підозрюють у вбивстві дрогобицького таксиста Юрія Новосада, обрали запобіжний захід. Він ретельно спланував убивство, щоб нібито помститися за смерть рідного брата.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах