Левандівський педофіл: як просувається справа про зґвалтування хлопчика

Як просувається справа про зґвалтування хлопчика. Фото: Вісник (умовне)

Як просувається справа про зґвалтування хлопчика. Фото: Вісник (умовне)

Події
22 березня 2021 13:35

У справі про зґвалтування малолітнього хлопчика із Левандівки досі заслуховують свідків. Наступне засідання відбудеться вже завтра, 23 березня. Тоді заслухають останнього свідка і перейдуть до розгляду експертиз та інших доказів. Про це повідомила мама потерпілого хлопчика Софія Яцків, пише Твоє місто.

За словами матері постраждалої дитини, у судовому розгляді завершується перший етап – заслуховування свідків з обох сторін. Софія Яцків каже, що, на жаль, цей етап розтягнувся майже на два місяці, та ще й не завершився дотепер.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Не можемо розкривати деталей того, що відбувалося в суді, адже засідання проходять в закритому режимі, не можемо розповісти, хто що говорив і як себе вів. Лише хочемо подякувати усім, хто давав свідчення, тим самим вніс свій внесок у встановлення істини. Особливо хотіли б подякувати свідкам-дітям, які попри хвилювання та страх, знайшли в собі мужність в присутності обвинуваченого детально описати події того дня», – зазначила мама хлопчика.

Юристи ж зазначають, що справи проти статевої свободи та недоторканності неповнолітніх у судах слухаються по 2-3 роки.

Нагадаємо, 18 червня 2020 року у Залізничному районі Львова під час прогулянки зник 12-річний хлопчик. Поліцейські попередньо встановили, що хлопчика на вулиці Роксоляни покликав невідомий чоловік, аби той допоміг йому відтягнути мопед та пообіцяв купити дитині газований напій. Невдовзі 12-річний школяр повернувся додому та повідомив, що його зґвалтували. За декілька годин правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний мешканець Львова, його затримали. 19 червня потерпілий хлопчик під час проведення упізнання вказав поліції на свого кривдника. Під час затримання Мирослав М. зізнався у скоєному злочині, але згодом його родина зайняла позицію — відкидати всі звинувачення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах