Кришка люка вбила дитину: Садовий прокоментував трагедію

Кришка люка вбила дитину: Садовий прокоментував трагедію. Фото поліції

Кришка люка вбила дитину: Садовий прокоментував трагедію. Фото поліції

Події
22 березня 2021 14:43

Мер Львова Андрій Садовий прокоментував смертельний випадок, який трапився 21 березня на вулиці Зеленій. Тут через погано закріплену кришку каналізаційного люка загинув 10-річний хлопчик. У мерії обіцяють максимально допомогти сім’ї, що втратила сина.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Висловлюю щире співчуття родині, яка вчора втратила свою дитину. Це велика трагедія! Навіть важко уявити. Таке стається, напевно, раз на мільйон. Наше завдання сьогодні - бути з родиною, допомагаємо з похованням. Сьогодні з ними працюють психологи. Місто максимально допоможе родині, бо цю втрату зрозуміти неможливо. Це аномально. Ще раз висловлюю свої співчуття рідним. Це трагедія Львова, трагедія для мене особисто», — повідомив Андрій Садовий.

За словами міського голови, люк був на своєму місці. Він не був прикріплений, але обгороджений. Прикріпити його мали сьогодні, 22 березня.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 3 до 8 років позбавлення волі. Правоохоронці вивчають усі нюанси події.

Нагадаємо, у Львові від удару в автомобіль кришки каналізаційного люка загинула дитина. Смертельна ДТП сталася о 21:05 21 березня на вулиці Зеленій, 251 у Львові. Рухаючись автодорогою автомобіль «Mitsubishi L200» служби цивільного захисту Головного управління ДСНС у Львівській області наїхав на каналізаційний люк, який був встановлений на проїжджій частині дороги. Внаслідок наїзду кришка люку вилетіла зі свого місця на смугу зустрічного руху та потрапила в лобове скло автомобіля «Acura MDX». 10-річний хлопчик, який був на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці події.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах