"Ситуація дуже складна": Андрій Садовий прокоментував нові карантинні обмеження у Львові

"Ситуація дуже складна": Андрій Садовий прокоментував нові карантинні обмеження у Львові. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

"Ситуація дуже складна": Андрій Садовий прокоментував нові карантинні обмеження у Львові. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Події
25 березня 2021 13:59

Сьогодні, 25 березня, у Львові почали діяти нові карантинні обмеження, у зв’язку з переходом до червоної зони. Львів'ян просять дотримуватись всіх вимог та берегти власне здоров’я, адже кількість хворих із коронавірусом зростає щодня. Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував посилення карантинних обмежень у Львові. 

За словами Андрія Садового, відсьогодні у Львові працюють лише продуктові магазини, продовольчі ринки, аптеки, зоомагазини. Школи працюють дистанційно, лише садочки поки що приймають дітей. Перукарні, салони краси та фітнес-зали приймають відвідувачів лише за попереднім записом. Транспорт курсує, але тільки за умови чіткого дотримання карантинних вимог.

"Поліція дала чітке повідомлення, що тепер буде штрафувати людей за відсутність маски в громадських місцях. Якщо ви знаходитесь десь в центрі міста чи на зупинці громадського транспорту, то ви мусите одягати маску. Головне завдання — мінімізувати фізичні контакти та берегти здоров’я львів'ян. Ці обмеження — це вимушені кроки, бо ми кожного дня спостерігаємо ріст кількості госпіталізованих людей. За останню добу наші львівські лікарні госпіталізували більше 90 людей. Медики сьогодні працюють в надскладних умовах, адже ріст спостерігається кожного дня. Ситуація дуже складна, людей хворіє дуже багато", — наголосив мер Львова.

Додамо, що у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги  найближчими днями розгорнуть 280 додаткових ліжок для пацієнтів з корона вірусом. З часом у цій лікарні очікується до 1200 нових місць. Зараз тут є 650 ліжок для ковідних хворих.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах