Внаслідок вибуху у Стебнику постраждали двоє дівчат: подробиці

Внаслідок вибуху у Стебнику постраждали двоє дівчат: подробиці. Фото: Вікіпедія (умовне)

Внаслідок вибуху у Стебнику постраждали двоє дівчат: подробиці. Фото: Вікіпедія (умовне)

Події
27 березня 2021 08:48

Внаслідок вибуху у місті Стебник на Львівщині травмувалися двоє неповнолітніх дівчат. Трагедія сталася п'ятничного вечора, 26 березня. Підлітків забрали "швидкі".

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповів староста Стебника Тарас Городиський, вибух стався близько 18:00 26 березня на вулиці Сагайдачного. Він був настільки потужний, що постраждали дівчата віком 15 і 16 років.

 «Одній дівчині надали допомогу у Стебницькій міській лікарні, вона вже вдома. Другу з опіками лиця I ступеня і рваними ранами м'яких тканин доставили у дрогобицьку лікарню. Її оглядав окуліст», – розповів Zaxid.net Тарас Городиський. 

Внаслідок вибуху у Стебнику постраждали двоє дівчат. Фото: поліція ЛьвівщиниВнаслідок вибуху у Стебнику постраждали двоє дівчат. Фото: поліція Львівщини

За попередньою версією слідчих, здетонувало обладнання для страйкболу у рюкзаку хлопця, який був разом з дівчатами. Він не постраждав і втік з місця події. Про юнака відомо, що у 2017 році він намагався скоїти самогбуство, стрибнувши з багатоповерхівки. 

Нагадаємо, що 20 лютого у Дрогобичі через вибух гранати загинули двоє чоловіків, яким було 37 та 40 років.  Ще одна жінка за кілька днів померла у лікарні. Трагедія сталася біля під’їзду одного з будинків на вулиці Стрийській.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах