Жорстока помста: у Дрогобичі чоловік посварився з дружиною і спалив будинок

У Дрогобичі чоловік посварився з дружиною і спалив будинок. Фото: exo.in.ua (умовне)

У Дрогобичі чоловік посварився з дружиною і спалив будинок. Фото: exo.in.ua (умовне)

Події
29 березня 2021 13:15

У Дрогобичі 55-річний чоловік після сварки зі своєю співмешканкою спалив житловий будинок. Полум’я практично повністю знищило помешкання, та, на щастя, чоловік з жінкою встигли покинути вогняну пастку.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, інцидент трапився ще 27 березня о 20:30. Після локалізації пожежі правоохоронці встановили, що причиною займання міг бути підпал.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«До підпалу причетний 55-річний чоловік, який мешкав у будинку разом зі своєю 34-річною співмешканкою. Ввечері між ними стався конфлікт, під час якого чоловік взяв п’ятилітрову пляшку з бензином, розлив його у кімнаті та підпалив. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав – чоловік та жінка встигли вибігти з помешкання», - йдеться в повідомленні поліції.

 Дрогобичі чоловік посварився з дружиною і спалив будинок. Фото поліції Дрогобичі чоловік посварився з дружиною і спалив будинок. Фото поліції

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна. За скоєне мешканцю Дрогобича загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Поліцейські затримали підозрюваного, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у неділю, 14 березня, у Личаківському районі Львова у пожежі загинув чоловік. Займання виникло у приватному будинку на вулиці Розкіш. Внаслідок цього загинув 53-річний власник.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах