Посилення карантину: як працюватимуть львівські дитсадочки

Посилення карантину: як працюватимуть львівські дитсадочки. Фото: 24tv.ua

Посилення карантину: як працюватимуть львівські дитсадочки. Фото: 24tv.ua

Події
30 березня 2021 12:47

Згідно з рішенням, яке ухвалила міська комісія ТЕБ і НС сьогодні, 30 березня, дитячі садочки у Львові закривають на карантин. Читайте новини Львова на VG Львів.

Представників приватних дошкільних закладів міста просять ретельно контролювати карантинні обмеження під час посиленого карантину.

Як повідомив міський голова Андрій Садовий, усі дитячі садки переходять у режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють. При цьому, батькам не потрібно приносити якусь спеціальну довідку.

Приватні садочки мають дотримуватися окремого протоколу роботи, переформатувати свою діяльність: зустріч дітей на вулиці, температурний скринінг, частіша дезінфекція, більше проводити час на свіжому повітрі, кількість дітей в групах має бути не більшою 10 осіб тощо.

«Просимо вас, де можливо щось обмежити — обмежити, де можна переформатувати — переформатувати. Садочки мають працювати для тих, хто в умовах посиленого карантину продовжує працювати, і це найголовніше, що мають розуміти мешканці", — сказав заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Школи продовжують навчання у дистанційному режимі, у тому числі і приватні школи.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах