Стався серцевий напад: львівські контролери врятували життя чоловікові

Стався серцевий напад: львівські контролери врятували життя чоловікові. Фото: Андрій Білий/Фейсбук (умовне)

Стався серцевий напад: львівські контролери врятували життя чоловікові. Фото: Андрій Білий/Фейсбук (умовне)

Події
05 квiтня 2021 10:37

У Львові контролери врятували життя чоловікові. Якби не небайдужість цих двох працівників комунального підприємства, нещасний би помер. Про це повідомили у "Львівелектротрансі".

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Інцидент стався у п’ятницю, 2 квітня, проте відомо про нього стало лише сьогодні, 5 квітня.

У Львові контролери врятували життя чоловікові. Фото: ЛКП "Львівелектротранс"У Львові контролери врятували життя чоловікові. Фото: ЛКП "Львівелектротранс"

"2 квітня о 16:00 на зупинці громадського транспорту, неподалік торгового центру «Добробут», контролери пасажирського транспорту К. Колайчук та Л. Брей виявили невідомого чоловіка, який лежав на землі без свідомості", - мовиться у повідомленні "Львівелектротрансу".

Контролери не розгубилися й одразу ж викликали "швидку", а до її приїзду самотужки надали першу домедичну допомогу, обробивши на голові рану антисептичними засобами та забинтували.

Прибувши на місце події, медики констатували, що чоловік не перебував у стані алкогольного сп’яніння, а мав серцевий напад, через це втратив свідомість та отримав забій голови при падінні.

"Медики доправили чоловіка до лікувального закладу. Ним виявився 40-річний львів’янин. Чоловік поспішав до свого автомобіля, і йому раптом стало погано. Тож завдяки спільним діям контролерів та медиків, вдалось врятувати життя людини", - йдеться у повідомленні ЛКП "Львівелектротранс".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах