Поводився підозріло: львівські патрульні затримала чоловіка, який переховувався від суду

Львівські патрульні затримала чоловіка, який переховувався від суду. Фото: gostomel-rada.gov.ua (умовне)

Львівські патрульні затримала чоловіка, який переховувався від суду. Фото: gostomel-rada.gov.ua (умовне)

Події
05 квiтня 2021 12:29

Цієї ночі, 5 квітня, львівські патрульні затримали 28-річного чоловіка, який перебуває в активному розшуку з 15 березня 2021 року. Він викрав автомобіль та переховувався від суду.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини, правоохоронці помітили на вулиці Маєра Балабана у Львові підозрілу особу і вирішили перевірити дані чоловіка.

Чуття патрульних не підвело. Виявилося, що це 28-річний мешканець Самбірського району і він перебуває в активному розшуку від 15 березня 2021 року.

«Самбірський районний відділ поліції та районний суд шукали чоловіка за те, що він переховується від суду у справі про незаконне заволодіння автомобілем та крадіжку вчинену повторно, або за попередньою змовою групою осіб», - йдеться в повідомленні.

Львівські патрульні затримала чоловіка, який переховувався від суду. Фото поліціїЛьвівські патрульні затримала чоловіка, який переховувався від суду. Фото поліції

Особу супроводили у відділок поліції.

Нагадаємо, львівські поліцейські затримали 27-річного чоловіка, який розповсюджував наркотики через соціальні мережі. А згодом ще й виявилось, що цей же чоловік перебуває у розшуку за крадіжку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах