Чому такі старі вагони: СБУ викрила на "Львівській залізниці" масштабну корупційну схему

Чому такі старі вагони: СБУ викрила на "Львівській залізниці" масштабну корупційну схему. Фото: Варіанти.

Чому такі старі вагони: СБУ викрила на "Львівській залізниці" масштабну корупційну схему. Фото: Варіанти.

Події
06 квiтня 2021 08:52

Служба безпеки України викрила корупційну схему з розкрадання грошей керівництвом «Львівської залізниці». Спільно з підрядником залізничники привласнили понад 20 мільйонів гривень. Про це повідомили у пресслужбі СБУ Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як йдеться у повідомленні, організували корупційну схему посадовці залізниці та одного із заводів у Краматорську. Перші замовляли у других обладнання за втричі завищеною ціною. Тільки на одній з угод про закупівлю верстата з програмним забезпеченням вони отримали понад 20 мільйонів гривень.

Посередників упіймали на Київщині під час передачі частини відкату посадовцям «Львівської залізниці». Загальна сума вилучених грошей – понад 10,5 мільйона гривень.

Служба безпеки України викрила корупційну схему з розкрадання грошей керівництвом «Львівської залізниці». Фото: СБУ ЛьвівщиниСлужба безпеки України викрила корупційну схему з розкрадання грошей керівництвом «Львівської залізниці». Фото: СБУ Львівщини

"СБУ провела обшуки в офісах залізничників у Львові, Києві та на території заводу Краматорську. Зараз спецслужбовці встановлюють всіх працівників залізниці, що були причетні до цієї схеми", – йдеться у повідомленні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах