Цькувала учениць: як покарали директорку ліцею на Львівщині

Директорка ліцею у Соснівці, що на Львівщині, отримала покарання за цькування учениць. Фото: Фото: Наталія Щербань/Фейсбук

Директорка ліцею у Соснівці, що на Львівщині, отримала покарання за цькування учениць. Фото: Фото: Наталія Щербань/Фейсбук

Події
06 квiтня 2021 17:54

Правоохоронці склали протокол про адмінпорушення на директорку ліцею №2 у Соснівці, що на Львівщині, через цькування учениць за штани і целюліт. Читайте новини Львова та Львівської області на VG Львів.

Нещодавно, директорка Соснівського ліцею №2 Наталія Щербань розкритикувала гардероб учнів свого навчального закладу. Штани на дівчатах вона порівняла з робочою формою, у якій заробітчани збирають полуницю, а конюхи доглядають за худобою у стайні. А у хустках, за словами педагогині, дівчата виглядають, як "30-річні баби". 

Як повідомляє ZAXID.NET, у вівторок, 6 квітня, поліцейські Червоноградського відділу поліції склали на Наталію Щербань протокол за статтею 173-4 КУпАП (булінг). Покарання за цієї статтею передбачає штраф від 850 до 1700 грн або громадські роботи від 20 до 40 годин.

Незабаром протокол поліція має розглянути суд.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах